Днес температурите в Пловдив ще бъдат малко по-ниски от вчерашните,

...
Днес температурите в Пловдив ще бъдат малко по-ниски от вчерашните,
Коментари Харесай

Дъждът в Пловдив спира, но температурите остават ниски за сезона

Днес температурите в Пловдив ще бъдат малко по-ниски от вчерашните, само че дъждът ще спре. Облачността над града ще се раздра и ще бъде най-вече ясно. В утринните часове температурите ще бъдат към нулата, а денем ще се покачат до 6-7 градуса.

Днес в страната облачността ще се раздира и понижава, над множеството региони до най-вече ясно. Ще духа слаб, в Източна България сдържан вятър от северсевероизток. Минималните температури ще бъдат сред минус 6° и минус 1°, в София към минус 4°. Над планинските и източните региони по-често забележителна и на обособени места там ще прехвърча слаб сняг. Ще духа до сдържан, в Източна България краткотрайно мощен вятър от северсевероизток. Максималните температури ще бъдат сред 2° и 7°, в София към 3°. Атмосферното налягане ще бъде по-високо от междинното за март и ще продължи да се покачва.

Над планините облачността ще е по-често забележителна, тук-там със слаби превалявания от сняг. Ще духа сдържан, по билата мощен северен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към минус 2°, на 2000 метра - към минус 7°.

Над Черноморието облачността ще е по-често забележителна, тук-там ще превали слаб дъжд. Ще духа краткотрайно мощен вятър от север-североизток. Максимални температури на въздуха: 6°-7°. Температурата на морската вода е 5-6°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР