Днес температурите ще се понижат още и в по-голямата част

...
Днес температурите ще се понижат още и в по-голямата част
Коментари Харесай

Температурите падат още, повсеместни валежи

Днес температурите ще се намалят още и в по-голямата част от страната оптималните ще са сред 20° и 25°. Ще духа сдържан източен вятър. Очакват се съвсем повсеместни превалявания, съобщи Българска национална телевизия.

Предупреждение за обилни количества и местни градушки е в действие в по-голямата част от страната, като в 14 области от страната заплахата е от втора степен, а в Смолян - от най-високата - трета степен, код алено, за количества до 100 л/кв.м.

И по Черноморието на доста места ще има превалявания, в обособени региони и гръмотевици. Ще духа сдържан източен вятър.

Максималните температури ще са сред 20° и 23°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.

Лоши условия за туризъм в планините - и там се чакат обилни превалявания, съпроводени от гръмотевични стихии. Ще бъде и доста прохладно. Максималните температури в курортите ще са сред 10 и 17 градуса.

Проливни и съвсем повсеместни превалявания ще има и през нощта против събота, както и в събота. В неделя вероятността за интензивни феномени е по-голяма в Северна и Източна България. В началото на новата седмица ще има повече слънчеви часове, само че и още веднъж - следобедни превалявания.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР