Днес: Телците лесно се влюбват и си губят главата. Вижте

...
Днес: Телците лесно се влюбват и си губят главата. Вижте
Коментари Харесай

Днес: Телците лесно се влюбват и си губят главата

Днес: Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Вижте какво вещаят звездите за вас.
Овен
Утрешният ден ще донесе нови проблеми, които следва да решите дружно със своя обичан човек, а в карен случай – поединично. Но за това в този момент просто не си заслужава да мислите. Звездите предлагат да живеете в днешния ден и да получите от него най-много наслада и удоволствия.
Телец
Телците елементарно се влюбват и си губят главата. Внезапно нахлулите усеща могат да тласнат представителите на този знак към недомислени, а постоянно и просто глупави действия. От друга страна, ще получите куп нови (и в по-голямата си част приятни ) усещания, и като цяло денят ще бъде доста прелестен. Само че не трябва да забравяте обещанията, които сте дали по-рано: в случай че през днешния ден ги нарушите, за дълго ще загубите репутацията си на благонадежден и заслужаващ доверие човек. И с парите бъдете внимателни: вероятни са безмислени разноски.
Близнаци
Днес ужасно ще Ви се желае, да стнете някой различен, само че единствено не себе си.Много усърдно ще имитирате воин от Ваш обичан филм или книга. Какво пък – това е похвално решение и дори е потребно за развиване на личната персона, само че не би трябвало да забравяте, че Вашия обичан човек обича точно Вас, а не облика, който по незнайни аргументи сте решили да си наложите.
Рак
Ако Ви се коства, че сте се оказали в епицентъра на събити, може несъмнено да се каже, че сте прави. Добрата вест е, че сте в „ окото на бурята ”, т.е., това място, където всичко е безшумно и умерено. Скоро ще бъдете принудени да търсите леговище от целия този звук, и от крясъците към Вас. Потиснете желанието да отвърнете на удара, или мъжествено да се срещнете лице в лице с враждебните детайли. Трябва да живеете под девиза: „ Безопасността е на първо място ”, в случай че желаете да преживеете цялата тази блъсканица без особени стресове.
Лъв
Ако съществува човек, който нормално е задоволително убеден в това, какво желае, и по кое време и по какъв начин би трябвало да го направи, това сте Вие. Само че в сегашния миг просто се разкъсвате сред това, дали да се държите добре (да се подготвите за утрешния ден и да легнете да се наспите), или да се държите не напълно добре, което значи, да останете на крайник дотогава, до когато въобще е допустимо, и да забравите за всичко, с изключение на за сегашната вечер. Окончателното решение, несъмнено, остава на Вашата съвест, само че при съществуването на нужния двуног придружител, забавен филм и примамлива голяма купа с пуканки, нама да изпитате особени съмнения.
Дева
Всъщност не се познавате от толкоз от дълго време. Особено в мащабите на Вселената. Само че през днешния ден и двамата ще имате чувството, че се познавате цялостен живот, та дори и мало повече. И през всичкото време сте били щастливи дружно, и даже в този момент продължавате да бъдете най-щастливата двойка в света. Постарайте се да съхраните това възприятие. А то е прелестно, не е ли по този начин?…
Везни
Ако през днешния ден Ви стане доста тъжно, погледнете небето. Този съвет е подобаващ и за Вашия обичан човек, само че изгодата ще е по-голяма, в случай че извършите това дружно, прегърнати и притиснати един до различен. Никакви логичен доводи и бурни разисквания няма да Ви донесат такова облекчение.
Скорпион
Днес няма да е елементарно на Вашия обичан човек да потвърди на целия свят като цяло и на себе си в частност, че е заслужен за такова благополучие, като Вашата обич и че той най-на края е осъзнал това. Може би е добре да му помогнете, а?
Стрелец
Постарайте се да се концентрирайте още от сутринта, и ослепително ще се справите с изумително количество дребни задания. Надвечер ще изгаряте от предпочитание да намерите някой по-високоинтелектуален тласък. Това напълно не значи, че избора Ви би трябвало да се ограничи до документалното кино, да вземем за пример. И в случай че някой Ви предложи, да извършите инцидентен избор, кажете „ да ”…
Козирог
Днес на Вашия обичан човек доста ще му се желае да Ви напомни за някои не напълно приятни моменти от взаимното ви минало. Макар че няма да имате никакво предпочитание за това, въпреки всичко се пробвайте да си ги спомните. Дори и от своите истории от време на време е потребно да си извличаме поука.
Водолей
Не би трябвало да се стремите към световни промени в живота си. По-добре е да се задоволите с това, което имате, и плувайте по течението, като пазите силите си и се готвите за нов скок, удобният миг за който скоро ще настъпи. Ако сте началник, дайте разпорежданията си оптимално тъкмо и ясно, защото вероятността да бъдете погрешно разбрани, е прекомерно огромна. Яснота е нужна и в персоналните връзки – доизкажете недоизказаното, поставете акцентите, даже за това да не са нужни единствено мощ и темперамент, само че и някаква свирепост. И не търсете виновниците за своите беди: пристигнало е време да вземете в личните си ръце отговорността за това, което се случва в живота Ви.
Риби
Днес се заемете с търсене на ново занятие или занимание – би трябвало да се отвлечете от отрицателните мисли, които са Ви завладели напоследък. Понякога Ви се коства, че някои неща към този момент са останали в предишното, че сте се разделили със старите проблеми, само че те още веднъж се появяват в живота Ви. Вие сте по-силни от тях, само че не позволявайте на своята обстановка да Ви докара до състояние, от което да не можете да излезете. Постарайте се, да стоите на безвредно място.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР