Днес сутринта в 10:30 ч полетът MU7817 на Източните китайски

...
Днес сутринта в 10:30 ч полетът MU7817 на Източните китайски
Коментари Харесай

Днес се проведе първият тестов полет на С919 за 2023 г.

Днес сутринта в 10:30 ч полетът MU7817 на Източните китайски авиолинии (China Eastern Airlines) кацна устойчиво на интернационалното летище на гр. Нанчан. Това е първият тестов полет на китайския аероплан C919 през новата 2023 година

На 26 декември Източните китайски авиолинии започнаха наложителните 100 часа тестови полети преди влизане в приложимост на C919 – първият напълно китайска разработка пътнически огромен аероплан. Преди Нанчан самолетът сполучливо е направил интензивни полетни задачи до други девет летища в градовете Шанхай, Пекин, Чънду, Си‘ан, Хайкоу, Циндао, Ухан и Дзинан, а в най-скоро време са планувани и полети до летищата на Хъфей, Нанкин, Тайюен и Пудун, Шанхай. 



Китайското ръководство за гражданска авиация ще ревизира и инспектира резултатите от тестовите полети, с цел да удостовери, че компанията е способна да експлоатира безвредно въздухоплавателното средство и ще издаде съответните разрешителни и лицензи за употребата му. Очаква се Източните китайски авиолинии да започват публично пътническата употреба на модела С919 още тази пролет. 
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР