Днес сутринта се проведе среща между представители на (ОБТ) и

...
Днес сутринта се проведе среща между представители на (ОБТ) и
Коментари Харесай

Продължава диалогът на МТ с Обединение „Бъдеще за туризма”

Днес сутринта се организира среща сред представители на (ОБТ) и експертен екип на министерството, воден от министър. Туроператорите сложиха своите въпроси и получиха уточнения от министъра и от експерти от екипа.

Министерството се ангажира да направи онлайн образования за туроператорите в четвъртък и понеделник от 11:00 часа, а до края на деня ще бъдат оповестени инструкции за кандидатстване по целевата помощ.
 Стела Балтова: Туризмът няма да изгуби парите за възобновяване, макар изпуснатия период Стела Балтова: Туризмът няма да изгуби парите за възобновяване, макар изпуснатия период
На Кръглата маса бяха разисквани опциите туризмът да бъде включен в Националния проект за възобновяване и резистентност на Република Б...

“Направихме сериозен законодателен разбор взаимно с Министерството на финансите. Всички вероятни инспекции бяха направени и беше открито, че всички законови условия са спазени ”, съобщи министър Балтова пред участниците в срещата. Министърът ги увери, че помощта е предопределена само и единствено за туроператорите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР