Днес сутринта разбрах, че председателя на парламента е положителен на

...
Днес сутринта разбрах, че председателя на парламента е положителен на
Коментари Харесай

Костадинов: Тестът ми за К19 е отрицателен, утре протест ще има

Днес сутринта разбрах, че ръководителя на Народното събрание е позитивен на К19. Изненадах се. Но съм квалифициран за такива обстановки - имам бързи проби. Тази заран си направих подобен тест и е негативен. Но ще отида по-късно в лаборатория, с цел да съм сигурен.

Това разяснява пред Нова тв Костадин Костадинов. 

Не разбирам за какво другите би трябвало да бъдат карантинирани, защото доколкото знам по-голямата част от депутатите са имунизирани, президента си постави даже трета доза. А самият ръководител на Народното събрание правилно от самото начало през вчерашния ден беше с маска и в съвършено здраве, уточни той.

Ако РЗИ ми наложи 10-дневна карантина като контактно лице, аз няма да имам избор. Такива са разпоредбите, въпреки и глупави. Но се чудя на каква база ще ми наложат карантина откакто тестванията демонстрират, че съм здрав. Пак дублирам, че сутринта си върших тест, уточни той.

Протестът за на следващия ден остава, ще го създадем, съобщи той.

Имах сътрудник, който в последния парламентарен ден на 2021 година даде позитивен тест. Какво желаете - цялото Народно заседание да остане под карантина ли? Вие разбирате ли защо безумство приказваме!?, уточни той. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР