Днес сутринта, като част от националния турнир по хандбал Да

...
Днес сутринта, като част от националния турнир по хандбал Да
Коментари Харесай

Чудесна съвместна инициатива на БФХ и Фондация Играй с Развитие“

Днес сутринта, като част от националния шампионат по хандбал " Да се срещнат най-хубавите " основният управител на корпорация „ Развитие “ – Александър Александров и президентът на БФ Хандбал – Росица Бакърджиева – Коева зарадваха 35 деца в неравностойно състояние, като им подариха спортна екипировка, предметни награди и лакомства.

По-късно всички дружно засадиха цветя пред спортна зала " Орловец " и дърво, което от през днешния ден прави Габрово още по-зелен град. На засаждането на дървото участваха и членове на УС на БФХ.

Турнирът " Да се срещнат най-хубавите " продължава до късно довечера, а на следващия ден сутринта са последните мачове. След това ще има закриване, награждаване и установяване на разширните сформира на националните тимове за юноши и девойки родени родени 2002/2003 и 2004/2005 година, както и техните селекционери.

Утре (23 април) следобяд новосформираните национални отбори ще изиграят и първите си мачове против тимовете на академията на водещия в македонския хандбал клуб Металург. От 15,30 часа ще играят юношите родени 2002/2003 година, а по-късно от 17,30 часа девойките от същия набор. Във вторник (24 април) ще има по още една контрола сред същите сформира от 10,00 и 12,00 часа.

Всички срещи от шампионата и дуелите на новите национални тимове с Металург (Скопие) се излъчват онлайн в You tube канала на БФ Хандбал.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР