Днес сутринта е нападнато районното управление в квартал Илинден в

...
Днес сутринта е нападнато районното управление в квартал Илинден в
Коментари Харесай

Стреляха с автомат по районно управление в София


Днес сутринта е нападнато районното ръководство в квартал Илинден в столицата. Открита е пукотевица по постройката с автоматизирано оръжие, като откосът е създаден към 8:00 часа сутринта. Точно тогава са се сменяли дежурните чиновници.

Стрелецът е задържан и първо е отведен в психиатрично заведение, защото има информация, че е психологично болен. Информацията е доказана от вътрешното министерство.

Нанесени са само материални вреди, а информацията за ранени е спорна. От Спешна помощ за декларирали, че има един ранен служител на реда, който е с леки охлузвания, само че изказванието няма удостоверение от вътрешното ведомство. Счупени са някои от прозорците от патроните.

За момента информацията за оръжието на нападението е, че е автоматизирана ловна карабина, за която причинителят няма позволение. Полицаите проверяват случая и се открива по какъв метод се е сдобил с карабината.

По непотвърдена информация задържаният е прочут на органите на реда. Той е арестуване преди години за изработка на самоделни взривни устройства след неизвестен сигнал.

Предполага се, че претекстът за нападението му е възмездие към служителите на реда, които го арестували. Той даже се е обадил на телефон 112, като е предизвестил за неговите проекти.

Източник: blitz.bg



 
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР