Днес стартира най-мащабният младежки фестивал на Варна. Освен богата музикално-артистична

...
Днес стартира най-мащабният младежки фестивал на Варна. Освен богата музикално-артистична
Коментари Харесай

Творчески работилници провокират любопитството по време на FunCity+ Euphoria

Днес започва най-мащабният юношески фестивал на Варна. Освен богата музикално-артистична и спортна стратегия, за която ви информирахме, приятни изненади чакат варненци и гостите на града на креативните работилници, които ще забавляват посетителите на  FunCity+ " Euphoria “ в зоната към Слънчевия часовник на входа на Морската градина.

Студентският съвет и студенти по криминалистика към ВСУ " Черноризец Храбър “ ще снемат пръстови отпечатъци.

Сдружение " За теб “ ще даде опция за споделено разработване на висулки от мъниста, раковини и миди, прежда и дърво, които улавят вятъра и слънцето.

" С " Място ЗА ТЕБ " ще си спретнем една изобретателна работилница за разработване на морски хубости - бижута, украшения и всичко друго, което ти хрумне!

Другата ни работилница ще е обвързвана с бордови игри, само че не да ги играем, а да ги вършим! Дъските за игра, фигурките и разпоредбите ще зависят от твоето въображение! И двете занаятия за подобаващи и за деца и младежи с увреждания

Приятелите ни от Спортен клуб по футбол на маса Джа-Ра са ни обезпечили джага, на която да демонстираш уменията си! Не е наложително да си про - имаме професионален инструктор, който да помогне! Масата е подобаваща за деца и хора с инвалидни колички. 

Всички познаваме занимателната игра за еластичност. Но не и в такива размери! Ще можеш да играеш с огромна група другари - колкото повече, толкоз по-забавно!

Тигър, пеперуда, принцеса, супергерой... с боички всичко е допустимо! Ще бъдем отворени към всевъзможни изобретателни оферти! 

Приготвили сме богата селекция от бордови игри, на които да играеш с другари и непознати - от обичайни (Домино, Черен петър, Не се сърди човече) до по-нови (Диксит, Каркасон, Зарчета с истории и други)! 

Разнообразни доброволчески планове, юношески обмени и всевъзможни благоприятни условия за развиване! Подготвили сме потребни инфо материали, ще имаме и консултанти, които да отговорят на всичките ти въпроси! 

На място ще те чака скрито предизвикателство... само че в този момент няма да ти кажем нищо за него. Ела и разбери!

Дори и това не е всичко! Приятелите ни от SOS-Семейства в риск ще ни подготвят готина рамка за фотоси, с която да се щракнеш и да запазиш момента. 

За разхлаждане ще предоставим водни балони... по какъв начин ще ги ползваш зависи от теб!

Каквито и да са ползите ти - планувано е нещо за теб! “, оповестяват от съдружие " За теб “. 

Сред участниците ще забележим Социално дружество " Няма невъзможни неща “ и Младежко пространство " ХамелеON “, което ще увлече публиката в игра " Предприемачество за младежи “, еко-игри, изобразяване на манга герои и други, като в това време късметлии ще завоюват награди, предоставени от " ХамелеON “.

Училище по роботика " Робопартанс “ ще даде опция на посетителите на фестивала FunCity+ да вземат участие в " Роботилница “ по основаване и програмиране на ЛЕГО роботи.

Младежкото осведомително издание Youth Street Varna ще притегли младежи, искащи да бъдат сътрудници на медията, като искащите ще имат опция да преминат отдалечен курс на образование, а един от всички, декларирали предпочитание да се включат, ще завоюва награда-изненада в лотария, разиграна по време на фестивала.

Водещият претекст на фестивала и тази година ще бъде " Аз за Варна! “ и " Заедно за Варна “.

Организатор на FunCity+ + " Euphoria “ е Община Варна, Дирекция " Образование и юношески действия ". 

Повече информация ще откриете на страницата на фестивала: NEWS&FUNcity / https://www.facebook.com/newsfuncity
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР