Днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция, след

...
Днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде пресконференция, след
Коментари Харесай

Има ли заразени с коронавирус в ЦСКА преди евромача на червените?

Днес старши треньорът на ЦСКА Стамен Белчев даде конференция, след което дружно с тима се насочи към базата в Панчарево за лагер-сбор, където следобяд отбора ще направи подготовка преди утрешния конфликт против Б36 (Торсхавн) от Фарьорски острови.
Футболистите са здрави и се готвят на цялостни обороти за извънредно значимия мач. От групата отсъства само Петър Занев, който към момента не е изцяло възобновен от COVID-19, а наложителните проби от УЕФА на всички останали наши момчета са негативни и ще са разполагаем за идния мач.
 Новият ас на ЦСКА: Бекът-нападател, който впечатли Порто и Дортмунд Новият ас на ЦСКА: Бекът-нападател, който впечатли Порто и Дортмунд
През 2016 година френско издание написа за бека Тибо Вион, че е претърпял доста обрати в кариерата си, освен това още в ранна възраст. Това...
Припомняме, че ЦСКА пусна в продажба виртуални билети и за третия си домашен мач в Лига Европа против състава на Б36 (Торсхавн). Двубоят от третия квалификационен кръг на шампионата е плануван за 24 септември (четвъртък) от 20:00 часа на " Армията " и поради пандемията от ковид ще се играе пред празни трибуни (при закрити врата).
Всички събрани средства от продажбата на виртуалните билети още веднъж ще бъдат предоставени на Академия ЦСКА, с цел да подкрепят развиването на младите гении от детско-юношеската школа на клуба.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР