Днес стана ясно, че главният режисьор на Народния театър Александър

...
Днес стана ясно, че главният режисьор на Народния театър Александър
Коментари Харесай

Актьори се събраха пред Народния театър в подкрепа на Александър Морфов

Днес стана ясно, че основният режисьор на Народния спектакъл Александър Морфов е бил  дисциплинарно уволнен.  Това разгласи в профила си във Facebook  Рени Врангова , брачна половинка на  Александър Морфов.

Съпругата му Рени Врангова написа 
в профила си във Facebook  " Александър Морфов е публично дисциплинарно уволнен. Да живее Александър Морфов! " .



Новината за уволнението на Александър Морфов докара до вълна от реакции. Актьорът Валери Йорданов съобщи, че към този момент е подготвил молбата си за овакантяване.

Актьори се събраха пред Народния спектакъл в поддръжка на Александър Морфов. Актьорите обявиха, че ще създадат подписка в поддръжка на режисьора, съобщи БГНЕС. Пред Народния спектакъл участва и брачната половинка на Морфов - Рени Врангова.

По-рано през деня  Велислава Кръстева  заяви, че напуща Народния спектакъл.

" От 1 март не съм част от екипа на НТ " Иван Вазов ". За мен беше чест ", написа Кръстева.

Скандалът сред двамата се зароди още през ноември. Това докара и до оставката на Захари Карабашлиев като основен главен драматург на Народния спектакъл. 

Морфов разгласи, че персонално той е издраскал вратата на кабинета на Кръстева с надписи   " Движение за права и свободи ", " Връзки с обществеността на Ахмед Доган " и " Изчезвай ". Той се ядосал от появяването на пиарът до Ахмед Доган при гласуването му по време на изборите през октомври. Велислава Кръстева бе дълготраен началник на връзките с обществеността на Движение за права и свободи, както и народен представител от партията. В отговор Кръстева назова Морфов " принудител ".  
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР