Днес стана ясно, че бившият министър на спорта ще даде

...
Днес стана ясно, че бившият министър на спорта ще даде
Коментари Харесай

Утре Радостин Василев предава и ПП в отчаян опит да дестабилизира държавата

Днес стана ясно, че някогашният министър на спорта ще даде конференция на следващия ден, на която ще направи опит да попречи да се образува постоянен кабинет. 

Според информация на на въпросния брифинг той ще разгласи, че напуща " " (ПП). Една от аргументите е, че не е получил министерски пост в бъдещия кабинет " Денков ", което го е докарало до нервност в последните седмици. На конференцията той най-вероятно ще изнесе вътрешнопартийна информация от диалозите, които са се водили в Политическа партия във връзка съставянето на ротационно държавно управление и по този метод ще се опита да оправдае напускането си, като ще използва странни обяснения за праволинейност и морал, качества, които трудно биха могли да се свържат с неговото име, откогато влезе в политиката. 

Това ще е второ политическо изменничество и овакантяване на партия за Василев в границите на една година. Припомняме, през месец юни 2022 година той се отцепи от " ИТН " (ИТН) дружно с депутатите Николай Радулов, Георги Георгиев, Иво Атанасов, Светлин Стоянов и Деян Петков. Още тогава мненията в политическите среди за дейностите му бяха, че " един път станеш ли изменник, оставаш изменник за цялостен живот " и че " Василев е потвърден изменник и презрян кариерист ".  

Миналата неделя отношение по тематиката взе и някогашният екоминистър Емил Димитров - Ревизоро. В предаването " Денят стартира с Георги Любенов " по Българска национална телевизия той съобщи: " Вече е открит трансферният прозорец за Гела ли, по какъв начин му викаха, че не мога да се сетя за името. Той индивидът се е потвърдил, експерт е, не е като Мария Габриел. Вече един път го е правил. Ако му обещаят място, където и да го пратят в България, ще влезе. Той влезе в Габрово, където никой не очакваше, влезе и два пъти в Плевен ". На фона на изявлението на Емил Димитров следва и въпросът - кой и какво е заречен този път на Руди Гела?

Не би трябвало да се не помни и обстоятелството, че преди две седмици основният прокурор изиска депутатския имунитет на Василев поради закани към колежката му Христинка Иванова. Първоначално той разгласи, че няма да си даде имунитета и бе изрично подсилен от сътрудниците си от Политическа партия. В рамките на 10 дни обаче Василев радикално промени мнението си и даде самичък имунитета си , което провокира удивление в останалите депутати от Политическа партия. 

Можем единствено да се чудим какви са същинските аргументи да покаже най-силното си качество, с което разполага - измяната. Кой и за какво тъкмо в този миг задейства Василев, с цел да попречи да се сформира държавно управление? Отговорите на тези въпроси ще получим в идващите дни от дейностите на самия. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР