Днес срещите на ГЕРБ с останалите партии в парламента продължават,

...
Днес срещите на ГЕРБ с останалите партии в парламента продължават,
Коментари Харесай

ГЕРБ и „Възраждане“ се срещнаха, но не се разбраха

Днес срещите на ГЕРБ с останалите партии в Народното събрание не престават, като този път на масата за договаряния седнаха „ Възраждане “. Партията на Костадин Костадинов обаче отхвърли поддръжка на ГЕРБ.

„ Срещата е част от опита за намиране на единодушие сред всички преди връчването на първия мандат. Наясно сме с вашите тези, че единствено бихте подкрепили мандат с Възраждане и не бихте подкрепили нито една друга мощ в Народното събрание. Наясно сме, че отговорността е огромна, тъй като в случай че не реализираме базов консенсус по целите на България, то единственият метод да работи 49-ят парламент е възможната опция за реализирането на третия мандат, а най-вероятно остава провеждането на шести следващи избори “, съобщи ръководителят на ПГ на ГЕРБ-СДС Десислава Атанасова при започване на срещата.

“Разчитайки вота на жителите, разгласяваме, че водим диалози с всички за шерване на обща отговорност, която ще се осъществя посредством управническа стратегия, която може да заложи няколко съществени тематики и това да бъде период на мандат на държавно управление или с четиригодишна управническа стратегия, зад която стоят избрани политиче

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР