Днес Софийски градски съд ще гледа мярката за неотклонение на

...
Днес Софийски градски съд ще гледа мярката за неотклонение на
Коментари Харесай

Опасният бандит Краси Мраморския влиза в съда, ще остане ли зад решетките след бесния екшън в Люлин?

Днес Софийски градски съд ще гледа мярката за неотклонение на Красимир Пешев-Мраморския. Той е в ареста, откакто самичък се съобщи на управляващите. БЛИЦ напомня, че повече от месец той бе търсен от полицията. Преди време Мраморския съумя да избяга, откакто дружно с приятелите си Стоян Дългия и Ники Понти, бяха арестувани след грабеж в магазин в столичния квартал " Люлин ".

При акцията, обаче, Мраморския оказа гневна опозиция, рани единия от служителите на реда и е съумял да избяга. Пешев е арестуван в ареста за 24 часа. Все още буди неразбиране решението на Мраморския да се съобщи, само че съгласно източници на БЛИЦ той бил уверен, че няма да бъде наказан, а юристът е " уредил " всичко в Темида.

Лицата, взели участие в грабежа, са следени преди този момент. Около седмица преди този момент на адреса на едното лице същите са следени, че са подготвяли железна стълба за постигане до по-високи етажи.

На 3 против 4 декември в дома на едно от арестуваните лица са следени дейностите по подготовката им – преобличане с тъмни облекла, маски. Имало е информация и за посоката на придвижването им – към „ Люлин “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР