Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках

...
Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках
Коментари Харесай

И Това Доживяхме! Ролс Ройс Със Скоба На Жълтите Павета В София!

" Днес ;) / след няколко часа редактиран поста/..... ей чаках 5 часа някой да допусна, че Шофьора е отишъл до тоалетна.. АМА Не! Или някой да се посмее, че нашия е икономисал от Шофьор..хахаха тука си мислят, че е икономисал от СМС.. Само завист и плюнка..злобно племе сме! Как наподобява мисленето и определянето на един друг свят! ЗАМИСЛЕТЕ съдебна експертиза! ", написа началник Петров и разяснява, че лимузината е била паркирана до неговия автомобил.

Да видиш такава скъпа кола като " Ролс Ройс " с наказателна скоба не е постоянно срещана панорама у нас, тъй като притежателите му нормално се употребяват с привилегии по неписани правила. Преди три години алено " Бентли " също беше закопчан със скоба поради погрешно паркиране пред ресторант в Бургас.

Днешният пост на началник Петров провокира вълна от мнения. " Има пари за скъпа кола, а няма за смс ", написа стара софиянка, друга обаче счита, че " Все му е тая ". Почти всички са обединени в рецензията си към притежателя на първокласния автомобил, като малко на брой дръзват да потърсят и друго пояснение на случая.

Популярният майстор-готвач не се сдържа и с изключение на в групата " Видяно в София ", публиклува фотографията и на личната си стена във Facebook:
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР