Днес Скопие е домакин на двама високопоставени официални лица. Освен

...
Днес Скопие е домакин на двама високопоставени официални лица. Освен
Коментари Харесай

Представителят на Лондон за Балканите подарява на РСМ тренажори за боеве в градска среда

Днес Скопие е хазаин на двама високопоставени публични лица. Освен ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен през днешния ден в страната е и Стюарт Пийч, специфичен представител на Обединеното кралство за Западните Балкани, оповестява скопското електронно издание " Фактор “ .

Според известията Стюарт ще се срещне с президента Пендаровски, ръководителя на Народното събрание Джафери, премиера Ковачески и неговия заместител Груби, само че също и с министрите Спасовски, Османи и Славянка Петровска, както и с водача на опозицията Мицкоски.

Това, което е посочено като публична цел на визитата на специфичния представител, е да покаже уговорката и поддръжката на Обединеното кралство за районен съд Македония по пътя на демокрацията, върховенството на закона и оправянето с престъпността и корупцията.

Освен това излиза наяве, че следобяд Стюарт, дружно с министъра на защитата Славянка Петровска и английския дипломат в Скопие Матю Лоусън, ще участват на предаването на дарението от Обединеното кралство, което включва 14 военни мобилни тренажора за боеве в градска среда.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР