Днес Skoda анонсира пазарното лансиране на най-достъпната версия на изцяло

...
Днес Skoda анонсира пазарното лансиране на най-достъпната версия на изцяло
Коментари Харесай

Skoda анонсира най-евтината версия на Enyaq iV

Днес Skoda анонсира пазарното лансиране на най-достъпната версия на напълно електрическия си модел Enyaq iV, а точно Enyaq iV 50.

От формалното изказване на Skoda научаваме, че електрическият автомобил, който ще бъде разполагаем за закупуване на някои европейски пазари, включително Германия, Нидерландия, Белгия и други, ще бъде с цена от под 40 000 евро, като ще бъде изпълнен с един електромотор с мощ от 148 конски сили.

" С Enyaq iV 50 ние вършим базата на фамилията Enyaq още по-достъпна ", разяснява Мартин Ян, член на борда Продажби и Маркетинг на Skoda Auto. " За по-малко от 40 000 евро, нашите клиенти получават съвременен автомобил с батерия, който предлага задоволителен свободен пробег за всекидневно шофиране, доста място за цялото семейство и огромно съоръжение ".

Skoda Enyaq iV 50 дава обещание да предложи на бъдещите си притежатели свободен пробег от до 365 километра (WLTP стандарт на замерване) и типичните за всички модели на марката интериорен шир, модулност, технологичност и ергономия.

В общоприетото съоръжение на Skoda Enyaq iV 50 са включени 19-цолови двуцветни алуминиеви джанти, инфоразвлекателната и мултимедийна система с 13-инчов екран, камера за задно виждане, интегриран във вратата чадър и други.

По отношение на интегрираната батерия, от Skoda афишират, че при Enyaq iV 50 тя е с потенциал от 55 kWh (52 kWh използваеми) и разрешава бързо зареждане с потенциал от до 110 kW. В най-благоприятен режим, батерийният модул може да бъде презареден от 10 до 80% за 36 минути.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР