Днес „сините“ проведоха любопитна среща в Сандански. При тима бе

...
Днес „сините“ проведоха любопитна среща в Сандански. При тима бе
Коментари Харесай

Скаут на Аякс при Левски

Днес „ сините “ организираха любопитна среща в Сандански. При отбора бе дългогодишният скаут на Аякс Патрик Бъсби. Той се срещна с изпълнителния шеф Павел Колев, спортния шеф Ивайло Петков и старши треньора Петър Хубчев.

„ Дългогодишният скаут на Аякс Патрик Бъсби се срещна със спортно-техническото управление на „ Левски “ на лагера в Сандански. Бъсби е един от доайените в активността по идентифицирането на футболни гении в Европа и по целия свят. Работил е за Аякс, Хамбургер, Грьонинген, както и за елитния британски Брайтън.

По време на срещата с изпълнителния шеф Павел Колев, спортния шеф Ивайло Петков, старши треньора Петър Хубчев и неговите помощници – Георги Донков и Левон Апкарян, Патрик Бъсби показа главните правила на скаутинга въз основата на 25-годишния си опит, както и даде скъпи препоръки за това по какъв начин Левски да усъвършенства активността си по набелязването на надарени футболисти в България и по целия свят.

„ От това, което видях, „ Левски “ е провел активността си по извънредно професионален метод и през този трансферен прозорец прехвърлянията са направени, както се вършат в европейските клубове “, разяснява Бъсби след срещата.

Преди да отпътува, той изгледа и следобедната подготовка на „ сините “ на изкуствения терен в Сандански “, написаха на клубния си уебсайт столичани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР