„Днес си направих труда да вляза в сайта на Министерски

...
„Днес си направих труда да вляза в сайта на Министерски
Коментари Харесай

Цв. Цветанов: За какъв МС говорим? В сайта му още излизат бланки за въпроси до Стефан Янев и до Бойко Борисов

„ Днес си направих труда да вляза в уеб страницата на Министерски съвет. Исках да видя каква е управническата стратегия – такава няма. Исках да видя какъв е законодателния пакет от управнически решения – подобен няма. Исках да видя по какъв начин елементарния жител може да изиска социална информация за достъп от Министерския съвет. Когато влязох на уеб страницата му, вижте каква бланка ми излиза! Като дадеш да се разпечата, излиза бланка за въпроси до Стефан Янев, който е министър председател на България. А когато кликнеш, с цел да можеш да си отпечатваш самата бланка, излиза Бойко Борисов. Това е днешното ръководство “, описа Цветанов.

„ И на процедура ние като жители, като влезем на уеб страницата, не можем да се осведомяваме за управническата стратегия на държавното управление, за периодите, дилемите “, заключи той.

Що се отнася до закриването на Специализираното правораздаване, Цветанов съобщи, че е очаквал да има „ логичен спор, тъй като в случай че някой си беше направил труда да прочете хронологично по какъв начин и за какво се сътвори този съд, ще може да се запознае с всички констатации и рекомендации на Европейска комисия, свързани с механизма на оценка за напредъка на страната ни “.

„ Проблемът, който ще възникне след закриването им, е че, когато имаме проведена престъпност и когато имаме от няколко апелативни съдилища тогава би трябвало да забележим кой ще бъде водещият и кой ще работи по тази специализация, която е добита до момента в спецсъда и спецпрокуратурата “, добави той.

По думите на Цветанов е трябвало да се подходи доста по-аргументирано и по-обективно.

„ Да се направи действителен изчерпателен разбор, с цел да се види каква е успеваемостта, тъй като сега има повече страст, в сравнение с разсъдък във всичко, което се предприе “, съобщи още той.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР