Днес ще видите първата стъпка на един процес, който се

...
Днес ще видите първата стъпка на един процес, който се
Коментари Харесай

Петков: Започваме голямото обединение

" Днес ще видите първата стъпка на един развой, който се споделя обединяването на положителните сили. Всички демократични общности, партии, хора с дела, с концепция България да бъде просперираща страна започваме огромното обединяване ". Това съобщи водачът на " Продължаваме промяната " Кирил Петков, съобщи БГНЕС.

Петков съобщи, че през идващите три месеца този развой ще продължи като лавина. “Надеждата на всички българи, че дружно можем повече ще се случи през тъкмо такива стъпки, които започваме през днешния ден. Тук сме, с цел да стартираме този развой, който ще е доста по-голям, в сравнение с сбора на няколко партии ”, сподели водачът на Политическа партия.

Според него положителните сили са се фрагментирали и в този момент те ще бъдат обединени. “Всички хора от задкулисието ще стартират да се опасяват ”, добави Петков.

В събота се организира ационално заседание на Политическа партия " Демократи за мощна България " (ДСБ).Очаква се на форума да бъде разисквано по какъв начин да се явят на предварителния парламентарен избор.

Тази седмица в коридорите на Народното събрание съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов удостовери, че се водят диалози с " Продължаваме Промяната " за общо присъединяване във вота, само че акцентира, че към момента няма нищо финализирано в договарянията за коалиция.

Целта сега е, уточни тогава той, в границите на договарянията по най-прагматичен метод да забележим допустимо ли е да създадем структура, която да отговори на въпроса по какъв начин ще се ръководи страната, по какъв начин ще се реформира.

Преди съвещанието съпредседателят на " Демократична България " съобщи: " Успехът на идващите избори е да намерим онази формула на присъединяване в тях, която да ни разреши да излъчим мощно, демократическо и реформаторско ръководство ".

Лидерът на ДСБ Атанас Атанасов от своя страна съобщи, че се надява да получи от Националния съвет на партията мандат за коалиция с “Продължаваме смяната ”.

Атанасов акцентира, че е значимо да бъдат първи на идващите избори. Според него страната би трябвало да се ръководи от постоянно, а не от служебно държавно управление преди локалния избор през есента.

Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР