Днес ще ви запознаем с един различен Александър Сано, който ...

Днес ще ви запознаем с един различен Александър Сано, който

Aлександър Сано за „С река на сърцето: Тук няма недраматични образи, всички са на ръба постоянно

Днес ще ви срещнем с един друг Александър Сано, който влиза в облика на Петър в новия сериал на NOVA “С река на сърцето “. Нека забележим кой е той.

Петър е някогашен рейнджър, който се завръща от задача в Близкия изток. Там Петър е изгубил своя непосредствен другар Ники Маринов, който поема негов наряд и умира в ненадейно нахлуване. Петър се пробва да стартира нов живот, като продължи фантазията на приятеля си – да сътвори еко стопанство върху имота „ Сухото “ край Видин. В търсенето на вода, Петър се бори не единствено с недоверието на локалните хора, само че и със личните си демони. Появата на една жена – българо-сръбкинята Сия, шеф-готвач в ресторанта на винарна „ Бонония Боневи “, му връща вярата, че е изкупил виновността си и би могъл да е благополучен. Неочакваната загуба на тази обич трансформира Петър още веднъж във боец – нечовечен и решен не просто да отмъсти, само че и да стигне до корените на незаконната мрежа, която се пробва да управлява целия град. Ще оцелее ли Петър в тази борба и ще открие ли съдружници, които да застанат до него, научаваме от вторник до петък в 20:00 часа по NOVA.

А в този момент, в разгара на първия сезон на „ С река на сърцето “, Александър Сано дава отговор на нашите въпроси за фамилната сага „ С река на сърцето “.
 Aлександър Сано в
Какво да чакат феновете на сериала „ С река на сърцето “?

Вълнуващ сюжет. Страхотни артисти, които вършат персонажите в историята извънредно плътни и забавни. Качество на крайния артикул, което самоуверено настоявам, че не е имало в родното произвеждане на сериали.

Кои са главните моменти в продукцията?

Борбата на хората със самите себе си, най-малко аз по този начин го виждам.

Кой е Александър Сано в тази продукция?

Петър Куманов, някогашен легионер.
 Aлександър Сано в
Доколко е трагичен облика ви?

В този сериал няма недраматични облици. Всички са на ръба непрекъснато.

Как бихте описали снимачните дни?

С този екип работното време минава за секунди. Удоволствието е в пъти повече от компликациите.

Кое е посланието, което давате на феновете с това актьорско присъединяване?

Не желая да изпадам в позиция да давам послания. Искам фенът да се вълнува с историята най-малко толкоз, колкото се вълнуваме и ние, хората, които вършим този сериал. Ако това се случи, той – фенът, самичък ще открие посланието.

Вълнуващата фамилна сага „ С река на сърцето “ можете да следите от вторник до петък, от 20.00 часа, в ефира на NOVA. Всичко за „ С река на сърцето “ ще откриете във.

Източник: vesti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg