Днес ще ви представим една невероятна история. Става дума за

...
Днес ще ви представим една невероятна история. Става дума за
Коментари Харесай

Мъж под наем в Бургас за 10 лева на час. Вижте невероятната му история

Днес ще ви представим една невероятна история. Става дума за мъж чартърен в Бургас. Да, обявата е напълно действителна и изобщо не е за подценяване. Станислав Николов е на 35 години от Бургас и работи във компания за климатици. Той взема решение, че времето на кавалерството не е отминало и може да го възроди против скромната сума от 10 лв. на час. Обявата му съдържа следните параметри: в случай че някоя дама си търси мъж, който да й помогне с битовите поправки или с който да отиде на спектакъл или кино, то тя умерено може да се обърне към Станислав. Сексът обаче е неразрешен. Именно това е отличителното в тази публикация.

Ето какво изяснява самият Станислав Николов за обявата си за мъж чартърен: „ Работата ми е обвързвана с ежедневни срещи с доста хора. Мнозина се нуждаят от всевъзможни дребни услуги в бита. Повечето са дами, а няма даже кой един контакт да им смени. Това е задачата – да се оказва помощ на дами, които не могат да се оправят с една или друга обстановка в бита и имат потребност от мъжка ръка “. Той споделя още, че концепцията му е задушевно призната от дамите в Бургас и към този момент има доста почитателки.

А фактът, че обявата не включва секс, я прави още по-привлекателна за дамите в потребност.

„ Има всевъзможни обстановки в живота, при които на една дама й се постанова да има мъж до себе си. Не единствено в бита, само че приказваме и за обществения живот – при публични мотиви, с цел да си спести и злостни мнения, при по този начин наречените тиймбилнидги, даже в случай че реши да отиде на концерт, а не желае да бъде сама. И тук е моята роля “, коментира Станислав за новата си концепция.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР