Днес ще ви покажем една тенденция, която със сигурност сте

...
Днес ще ви покажем една тенденция, която със сигурност сте
Коментари Харесай

Хитът на лято 2019: Грим в корал и кафяво

Днес ще ви покажем една наклонност, която сигурно сте виждали това лято, а точно - гримът в по-топли нюанси - керемида, корал и кафяво. Вижте във видеото по какъв начин малко по малко да постигнете сами тази свежа лятна визия.

Стартирайте с слагането на основа, която ще задържи грима на място за по-дълго време, само че и ще придаде доста тънък искра. Така кожата ще наподобява свежа и тонизирана.

Използвайте основа за сенки, с цел да изпъкнат цветовете им по-добре. За формулировка на клепача поставете 1-2 тона по-тъмна сянка в сгъвката с пухкава четка. Остатъка нанесете и по долния клепач. После с малко по-прецизна четка за преливане поставете кафяво-керемиден цвят в сгъвката, с цел да дефинирате още по-добре. След което с пръст нанесете керемидено-оранжев цвят по целия преносим клепач, като най-после го прелейте с останалите цветове. От него нанесете и по долния клепач. За да се получи прекрасен опушен резултат, поставете във външния ъгъл на окото и в коренчетата на миглите тъмнокафяв цвят
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР