Днес ще Ви напомним за един от проектите на Комфорт

...
Днес ще Ви напомним за един от проектите на Комфорт
Коментари Харесай

Последни останали двустайни апартаменти в жилищна сграда K-SKY в кв. Възраждане

Днес ще Ви напомним за един от плановете на Комфорт ООД- Жилищна постройка К-Скай в регион Възраждане, гр. Варна.

Възползвайте се от страхотното им предложение за разсрочено заплащане 20% в този момент, останалите 80% на АКТ 16.

Поради огромния интерес към обекта са останали малцина двустайни жилища и тристайни жилища. Може да разгледате свободните жилища, както в уеб страницата им , по този начин и на място пред самия обект.

За Ваше улеснение и облекчение „ Комфорт “ ООД са приключили напълно един  мострен етаж, посредством който може да придобиете визия, в какъв тип ще се издаде Вашето жилище.





Едно от огромните преимущества на плана са оптимaлнитe пространства и личния парк от 1 000 кв.м. Зeлeнитe плoщи и зoни зa oтдих вeчe нe ca лукc, a ecтecтвeнo рeшeниe в oтгoвoр нa рacтящaтa нeoбхoдимocт oт пo-здрaвocлoвeн и cпoкoeн нaчин нa живoт. Имeннo зaтoвa вътрeшният пaрк нa кoмплeкca щe бъдe c мaкcимaлнo мнoгo зeлeнинa, двoр c aлeи, пeйки и пространство за игра за най-малките жители.



Районът и населяваните комплекси в него се характеризират като спокойни и тихи зони с отлична известност и инфраструктура. Той е желан от млади фамилии, които са в търсене на по-добрия метод на живот. На към 500 метра се намира търговски обекти на „ Кауфланд ” и „ Lidl ”. В самия жилищен комплекс има още редица магазини за хранителни артикули. В непосредственост са ситуирани и заведения за хранене, молове, бензиностанции, обслужващи обекти от всякакво естество, аптеки, медицински центрове и клиники.



За повече информация, може да заповядате на място в нашия изнесен офис на ул. Ана Феликсова “ под к-с Орхид Хилс или ни позвънете на телефон 052/ 600 458

* обява

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР