Днес ще стане ясно и как ще се развият нещата

...
Днес ще стане ясно и как ще се развият нещата
Коментари Харесай

Световно по футбол 2018 НА ЖИВО: Сърбия - Бразилия

Днес ще стане ясно и по какъв начин ще се развият нещата в група Е на Световното състезание по футбол 2018 . Ще завоюва ли Бразилия своята група, или Сърбия ще изненада " селесао " и ще продължи към 1/8-финалите?
Битката Сърбия - Бразилия може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg
Състави:
Сърбия : Стойкович, Рукавина, Митрович, Тадич, Коларов, Велкович, Миленкович, Костич, Сегей, Матич, Ляич
Бразили я: Алисон, Марсело, Т. Силва, Миранда, Фагнер, Каземиро, Паулиньо, Вилиан, Коутиньо, Неймар, Жезус
Преди мача
Неотсъдената дузпа за нарушаване против Александър Митрович и голът на Джердан Шакири в 90` на срещата Швейцария - Сърбия видимо предрешиха ориста на " орлите " в група Е на Световното по футбол 2018 в Русия. Западната ни съседка остана на 3-о място в класирането и в този момент, с цел да се класира на осминафинал, би трябвало да се надява на знамение против мощната селекция на главния любимец в шампионата Бразилия.
В момента Неманя Матич и компания са с 3 точки и би трябвало да се надяват най-малко на тъждество против " селесао " и загуба на Швейцария от Коста Рика с два гола разлика, с цел да се класира напред. Или още по-немислимото - сензация и победа над кандидат №1 за златните медали. Но, в случай че има тим, който може да изненада Бразилия в тази група, това е балканската страна.
Сърбия разполага с отлични халфове, които могат да се надиграват с играчи като Каземиро, Паулиньо и Коутиньо. След разочароващия мач с Швейцария, в този момент Сърбия няма какво да губи, а Матич, Милинкович Савич и Душан Тадич могат да матират всяка отбрана. Особено значима ще е ролята на звездата на Саутхямптън, който ще оперира в лявата зона на отбраната на Бразилия. Там е обичащият офанзивата Марсело и точно там балканските представители би трябвало да търсят пробив.
Задачата обаче въобще не е лесна. Победата на Бразилия над Коста Рика наподобява подейства чудесно на " селесао ". Отборът сподели страхотна игра, най-много през второто полувреме, само че най-хубавият състезател в срещата - Дъглас Коста, получи травма и няма да може да играе против Сърбия. Бразилия сподели съмнения в отбрана, само че и същински рискови хрумвания за съперника в офанзива, тъй че Сърбия по едно и също време би трябвало да търси гол, само че и да се защищити от подобен, тъй като " кариоките " наподобяват същински рискови тогава, когато поведат в резултата.
Като по-опитен тим Бразилия ще се постарае да управлява темпото и е изцяло допустимо " селесао " да играе за тъждество. Причината? То обезпечава класиране в идната фаза, а победа на Швейцария над Коста Рика праща южноамериканците против спечелилия от група F, който по всяка възможност ще е Мексико. Бразилия ще има лукса да знае подреждането в групата на Германия и, в случай че желае да избегне среща тима, унизил Тиаго Силва и компания преди 4 години, Бразилия ще знае тъкмо от какво има потребност против Сърбия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР