Днес ще си поговорим за оцет, кубчета лед, ароматерапия, уиски

...
Днес ще си поговорим за оцет, кубчета лед, ароматерапия, уиски
Коментари Харесай

12-те НАЙ-ОКАЧЕНИ начина, които звездните дами използваха, за да отслабнат бързо

Днес ще си поговорим за оцет, кубчета лед, ароматерапия, уиски и бебешка храна... Или на какво са подготвени звездите, с цел да влязат в съвършената форма за аления килим?

Безспорно изобретателните хора са изобретателни освен с това, което вършат, само че и с метода, по който наподобяват и съумяват с цел да удивят публиката и света с невероятната си и съвършено поддържана визия. А когато ви се постанова да живеете и остарявате под неуморния надзор и наблюдаване на пресата, папараците и феновете си, би трябвало да се примирите с обстоятелството, че външният ви тип постоянно е обект на мнения – даже когато не го желаете изключително.

И до момента в който някои звезди настояват, че могат да ядат пица и чийзбургери нехайно и без последици, за множеството звезди битката с наднорменото тегло се трансформира във война без период и отминалост. А във войната, както знаете, всички средства са разрешени!

Дори най-крайните и от време на време в действителност рискови способи. В галерията ни през днешния ден ще ви срещнем с 12 звездни дами и техните в действителност рискови способи да изгубят тегло бързо, с цел да наподобяват зашеметяващо за плануваната си поява на аления килим. Но незабавно ви предизвестяваме, че изрично не ви предлагаме да повтаряте тези способи върху себе си вкъщи!
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР