Днес ще си поговорим за модата - защото е лято,

...
Днес ще си поговорим за модата - защото е лято,
Коментари Харесай

Тренд за обичане

Днес ще си поговорим за модата - тъй като е лято, въпреки да не му проличава доста, само че кой знае - и това може скоро да стане мода. Ще си поговорим с Калина, която е фешън блогър, майка, брачна половинка и доста наш човек. Освен блог и концепция по какъв начин да се обличаме добре, има 2 прелестни дъщери, позивно въодушевление и постоянно носи обичания си аксесор: усмивката!
Как стартира FGal?
Модата и изкуството постоянно са ме вълнували по специфичен метод, като постоянно най-важно за мен е било да мога да показвам себе си. Като под “изразявам себе си” имам предвид всичко обвързвано със случките в живота ми, мислите, които ме спохождат и мненията и мненията, които желая да споделя гласно. Въздържам се от крайности, не разясня " гласно " (тук имам поради блога) наболели публични проблеми, не тъй като нямам мнение, а тъй като считам, че нямам нужната компетентност да показвам такова. Затова пък имам няколко други обичани тематики, по които постоянно пиша в персоналния си онлайн дневник f-gal.com. Всичко, което ме вълнува и прави усещане и всичко ново и забавно, с което считам, че мога да бъда потребна на приятелите и хората, с които имаме идентични възгледи и ползи в живота. През идната седмица f-gal.com става навръх три години. Мога да го дефинира като третото ми дете, което в действителност отглеждам с доста усърдие и обич. Най-вече с внимание към детайла. Все отново той сглобява цялостната картина.
Успешна майка, брачна половинка и жена…?
Успешна съм в очите на околните си, тогава когато съм съумяла да обърна задоволително внимание на всички без да подценявам значимите хора поради работата и уговорките си. Супер сили получавам, когато девойки ми ме гледат с боготворене, тъй като съзнавам каква отговорност нося с образеца си.
Със сигурност най-голямата ти супер мощ на първо място си остава обстоятелството, че си майка. И защото, както знаем всички това е голяма отговорност желаеме да те попитаме дали се притесняваш от нещо обвързвано с децата си. Например, че все в миналото ще пораснат?
Притеснение, че ще пораснат по-скоро не. Бих определила това възприятие като горест, че времето се изплъзва толкоз бързо, че имам чувството, че все нещо съм пропуснала и не е било задоволително.
Връщаме се към модата – кажи ни кой е най-любимият ти фешън тренд за лято 2018?
Трендове доста, одобрявам ги тогава, когато ги направя свои. Мой прочит, характерност и дух. Мога да откроя като обичан – красивите флорални панталони с висока талия, които вършат фигурата убийствена. Напомнят ретро хубостта на моделите вид пола-панталон, които през днешния ден имат ново фешън название – панталон вид “палацо”.
А най-омразният?
Чехли с косъм. Направо не желая да ги разясня. Няма тренд, нито бранд, който да ме накара да сложа такова нещо на краката си.
Можем да забележим доста разнообразни артикули в изявленията ти и то освен облекла. По всичко проличава, че си обожател и на козметиката и грижата за тялото и кожата. Кажи ни нещо за процедурите, на които си се подлагала до момента?
Това лято съм си сложила задача да извая тялото си. Прехвърлих трийсетте и започнах да се съсредоточвам повече към това да запазя допустимо най-дълго прилични форми. Започнах антицелулитни процедури и лазерна епилация, която горещо предлагам. Няма процедура, която да те накара да се чувстваш по-женствена и красива от това да махнеш омразните за множеството дами косъмчета.
Забелязахме, че доста обичаш и да пътуваш. Коя е най-любимата ти дестинация, за която можеш твърдо да заявиш, че си я усещаш " най-твоя "?
Няма морски бряг, който да не одобрявам. Любима обаче, мога да нарека Венеция и в частност островчето Бурано. Това е място, което изцяло дава отговор на моята психика - цветно, сантиментално и усмихнато. Докосна ме по специфичен метод и се настани надълбоко в сърцето ми.
Въпреки пристрастеността ти към навестяване на разнообразни места по Земното кълбо, ти въпреки всичко живееш в България. Какъв е твоят тласък да останеш в родната си страна? Да не би да си скришен почитател на сандалите с чорапи?
Това със сандалите би трябвало да го патентоваме, прав си. Отличителен белег. Но като се замисля, тласъкът е да потвърдя на децата ми, че могат да се усещат щастливи и сполучливи на родна земя. Трудно е, съвсем невероятно, само че нали по тази причина са фантазиите, с цел да сбъднеш мечтаната химера.
Ти си модел за подражателство на доста свои почитатели в Instagram. Какво е възприятието да знаеш, че можеш да помагаш на хората да са по-красиви, по-стилнии и по-щастливи?
Не бих го определила като модел за подражателство, по-скоро като пространството за ентусиазъм и мотивация. Годините минават, опитът се натрупа, а това е най-голямото оръжие, което една жена, майка и брачна половинка може да има.
Обичайте се дами! Първо вие покажете по какъв начин, с цел да могат и другите да ви върнат вниманието.
А в този момент Калина – пожелай нещо на SofiaLive и дай някой съвет несъмнено, тъй като си признаваме, че не постоянно съумяваме да съчетаваме тоалетите си цветово и към този момент леко ни досрамява...
Съветът е следният – не експериментирайте, в случай че не се чувствате уверени. Това ще си проличава и ще изглеждате неуместно. Правилният опит се състои в това, когато отидете да пазарувате да не посягате към нормалните облекла, които си купувате непрекъснато. Влезте в пробната и премерете нещо ново, друго, даже нещо " съвременно ". Ще се изненадате, че ще откриете много неща, които ще ви подхождат, в действителност. Тогава ще се чувствате специфични, уверени и забележими.
Екип на SofiaLive
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР