Днес ще си поговорим за жената, която отказва да бъде

...
Днес ще си поговорим за жената, която отказва да бъде
Коментари Харесай

8 причини, поради които те е страх да прекратиш токсична връзка

Днес ще си поговорим за дамата, която отхвърля да бъде с велики мъже, с цел да бъде вярна на връзката си с човек, за който знае, че не е добре за нея.

Не забравяй, че „ Аз го обичам! “ не е задоволително добра причина да го оставиш да те третира като човек второ качество. Чудиш се за какво не можеш да го напуснеш, макар че знаеш, че би трябвало? Ето за какво:

1. Сама се убеждаваш, че всичко е наред

За страдание, отводът да приемем действителността е един от обичаните „ опиати “ на дамите. Колкото и да е мъчно да се откажеш от него, би трябвало да дойдеш на себе си! Ако всички твои другари и близки не стопират да разпитват за какво към момента си с толкоз противен човек и в толкоз нездравословна връзка, нормално е, тъй като не би трябвало да бъдеш с него. Правиш неприятно сама на себе си. И въпреки всичко една влюбена жена може да се убеди, че няма нищо неправилно с мъжа ѝ или с връзката ѝ.

2. Сама се убеждаваш, че “като цяло си щастлива ”

Много от нас са научени да мислят, че „ в случай че положителното е повече от неприятното “, би трябвало да продължим да се борим. Но в действителност не мисля, че през днешния ден разбираме тази фраза по този начин, както дамите от Средновековието. Как може този израз да е решение на който и да било проблем? Това не значи, че би трябвало да се убедиш, че множеството неща са „ добре “ а неприятните не са толкоз неприятни. Това не значи, че би трябвало да си на правилото „ направи го или умри “ единствено тъй като двамата сте споделили някои хубави моменти. Ако би трябвало непрекъснато да си казваш, че “като цяло си щастлива ” – значи в действителност не си.

3. Страхуваш се да не го загубиш поради друга жена

Друга огромна неточност, която позволяваме е, че пазим нездравословни взаимоотношения единствено тъй като не желаеме да „ загубим “ индивида до нас поради друга жена (или жени). Знам, че е гадно, само че безусловно е най-глупавото решение, което можеш да вземеш за личното си благополучие. Ако друга жена може да му грабне вниманието толкоз елементарно …скъпа, дано върви по дяволите! Обещавам ти, ще бъдеш по-добре без него.

4. Страхуваш се да бъдеш сама

Да си тръгнеш от в действителност сериозна връзка трансформира огромна част от живота ти. Напълно те разбирам. Ти си привикнала да мислиш, да чувстваш и да живееш за двама ви. Това е изцяло обикновено, дамите сме основани за това. Но не се опасявай да оставиш един неприятен човек, тъй като се страхуваш да си сама. Да бъдеш сама, откакто си имала токсична връзка, е необикновен метод да изградиш живота си още веднъж и да поставиш короната назад на главата си, където ѝ е мястото. Прегърни самотата, момиче!

5. Притесняваш се, че няма да намериш по-добър

Наистина не обичаме да го признаваме, само че друга причина, заради която не можем да си тръгнем от мъжа до себе си е, че се опасяваме, че няма да намерим някой по-добър от него. И когато кажа по-добър, желая да кажа по-добър от по метода, по който го виждаш – не както го виждат всички останали. Не си мисли, че няма да намериш някой, който да те кара да се чувстваш по този начин, както той, само че ти давам обещание, че в случай че успееш да го превъзмогнеш и продължиш напред, ще откриеш някой, който изцяло ще промени визията ти за обич и схванеш какво значи да те обичат по верния метод. Нещо, което изцяло заслужаваш!

6. Опитваш се да се придържаш към остарели мемоари

Искаш ли да знаеш за какво е толкоз елементарно да се убедиш, че би трябвало да се бориш за тази мъртва връзка? Защото се придържаш към нещата, каквито са били в миналото. Ти живееш с мисълта за това какъв беше той, когато излязохте за първи път. Все още разказваш на хората за метода, по който е съумял да те накара да се чувстваш и за сладките неща, които е направил . Но би трябвало да живееш в сегашното. Не забравяй, че в никакъв случай не е трябвало да спре да прави нещата, които са му били нужни, с цел да те завоюва!

7. Опитваш се да избегнеш израза „ Нали ти споделих? “

Когато най-накрая излезеш от тази токсична връзка, наложително ще има няколко души, които ще се гордеят с теб и ще се пробват да те развеселят, само че ще би трябвало да се изправиш и против тези, които нямат самообладание да ти кажат „ Нали ти споделих? “. За да бъда откровена, това е безпределно досадно, само че това не е краят на света. Нека да споделят каквото желаят, а ти го преглътни с чаша хубаво вино.

8. Поставяш него преди всичко

Във всяко едно отношение ти поставяш него и възприятията му пред себе си. Всеки ден, в който пренебрегваш себе си, ти обръщаш тил на щастието си. Задай си следния въпрос: „ Той слага ли възприятията ми пред себе си? “. Предполагам, че отговорът е „ не “. Само поради това би трябвало да избереш себе си пред него.

Защото ти заслужаваш да си щастлива!

Инфо: https://dama.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР