Днес ще си говорим отново за Меркурий и какво да

...
Днес ще си говорим отново за Меркурий и какво да
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Меркурий през месец септември?

Днес ще си приказваме още веднъж за Меркурий и какво да чакаме за този месец във връзка с неговото придвижване и аспекти.

Както знаете, до скоро Меркурий беше назадничав и създаваше куп главоболия, най-малко във външен проект.
Още от Астрология  Изгрев кафе Седмичен хороскоп за 11-17 септември: следва мощен и сполучлив интервал  дом фон интериор Как наподобява мечтаният дом на всяка зодия  Есен очила мода жена Дневен хороскоп за неделя, 10 септември  двойка обич Как да съблазните мъжа съгласно зодията му?
От 6-ти септември той стартира още веднъж да се движи непосредствено, като освен това от 10-ти септември той сменя и знака си - от Лъв минава в собствен личен знак на управление- това е зодия Дева, където позицията му несъмнено е мощна.

И по този начин, времето към този момент става уместно за покупки, старт на нова активност, нова работа, сключване на контракти и водене на значими договаряния. Вече можете да пътувате умерено, да сключвате покупко-продажби и да поддържате връзка повече с близките като цяло.

Преминаването на Меркурий в дева дава опция за добър разбор, рационално и рационално отношение към нещата, практично мислене и точна преценка.
Говорим си за...  луна нощ звезди астрология небе От на следващия ден навлизаме в нов стадий от живота си - всичките ни стремежи се сбъдват!  колаж Хороскопът за септември: месец на огромния шанс и приятните изненади  жена лято Ако сте родени на една от тези 4 дати, то задачата ви в живота е доста специфична  двойка обич Как да съблазните мъжа съгласно зодията му?
А съвпадът на Меркурий с Марс дава спомагателни благоприятни условия за бързо взимане на решения, положителни реакции при диалози и даже пробиви в интелектуално отношение.

А като прибавим и това, че целият месец е под мощното въздействие на Дева, всичко, което споделих важи с цялостна мощ , като се изключи няколко дни към 20-ти септември, когато с изключение на новолунието за месеца, се случва и опозицията на Меркурий към Нептун.

През това време е належащо да бъдете деликатни с всякаква информация и оферти, които стигат до вас. Добре проучвайте всичко, което ви се предлага и не позволявайте да бъдете заблудени, тъй като подобен риск съществува. При пътувания внимавайте с документи и добре се подготвяйте.

Повече по тази тематика, както и за новолунието в Дева, можете да разберете от идващото ми видео.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР