Днес ще се задържи ветровито. Ще духа умерен временно до

...
Днес ще се задържи ветровито. Ще духа умерен временно до
Коментари Харесай

Отново облачен, хладен и на места дъждовен ден

Днес ще се задържи прохладно. Ще духа сдържан краткотрайно до мощен вятър от запад-северозапад. Облачността ще е променлива - постоянно забележителна и тук-там, основно в източната половина от страната ще има краткотрайни превалявания, съпроводени с гръмотевици. Максималните температури ще са сред 24 и 29 градуса, за София - към 24, сочи прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

Атмосферното налягане ще се задържи по-ниско от междинното за месеца и ще е без основна смяна.

В планините облачността ще е променлива, след обяд ще е по-често забележителна и тук-там ще превали и прегърми. Ще духа сдържан до мощен вятър от север-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 16 градуса, на 2000 метра – към 10.

По Черноморието преди обяд ще е най-вече слънчево. В следобедните часове ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там ще има краткотрайни превалявания с гръмотевици. Ще духа сдържан краткотрайно до мощен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 26-28 градуса. Температурата на морската вода е към 26. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР