Днес ще се състои премиерата на Google Pixel 2 и

...
Днес ще се състои премиерата на Google Pixel 2 и
Коментари Харесай

Google Pixel 2 XL се появи на нова снимка, поради грешка на Walmart

Днес ще се състои премиерата на Гугъл Pixel 2 и Pixel 2 XL. Смартфоните към този момент сме ги виждали на доста рендери… само че с помощта на последния можем да получим малко повече информация.

Гугъл Pixel 2 XL се трансформира в обект на разгорещени полемики незабавно, откакто мрежата на магазина Walmart по простъпка даде на обществеността фотоси на новата колона Гугъл Home Mini . Самият представител, като се изключи малко по другата си форма, наподобява на HomePod, който през юни Apple показа. Така или другояче – в тази ситуация няма нищо извънредно, в случай че не беше фактът, че на един от рендерите се появи не някой различен, а Pixel 2 XL . Изглежда, че и двете устройства ще дебютират още през днешния ден и ще работят дружно.

Гугъл Pixel 2 XL ще получи черен челен панел и бял заден. Също по този начин се следят доста забележими заоблени ъгли на устройството, както и на горната част на интерфейса на екрана. В същото време, следва да се добави, че долната част от интерфейса е останала с правоъгълни ръбове – тъкмо над бутоните за навигация.

Как ви се коства това решение?!
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР