Днес ще се състои поредното заседание по делото срещу ареста

...
Днес ще се състои поредното заседание по делото срещу ареста
Коментари Харесай

Съдът гледа делото за ареста и побоя на журналиста Димитър Кенаров от протестите

Днес ще се състои следващото съвещание по делото против ареста на. Той беше арестуван при започване на септември предходната година по време на антиправителствените митинги.

Министерството на вътрешните работи за първи път, че против журналиста Димитър Кенаров е упражнено непозволено принуждение, употребявани са белезници и е бил арестуван нелегално. Това излиза наяве от писмо на служебния вътрешен министър Бойко Рашков до Асоциацията на европейските публицисти – България и до Антикорупционния фонд.
 Прокуратурата продължава да не вижда полицейско принуждение против прочут наш публицист (ВИДЕО) Прокуратурата продължава да не вижда полицейско принуждение против прочут наш публицист (ВИДЕО)
Софийската апелативна прокуратура (САП) е удостоверила отхвърли на Софийската градска прокуратура да образува следствие за полицейското н...

В, изпратено в края на предходната седмица, министър Рашков оповестява, че през месец юни тази година е била разпоредена нова вътрешна инспекция по случая, която е установила „ данни за голям брой нарушавания на служебната дисциплинираност от управителни и други чиновници на Столична дирекция на вътрешните работи и ОДМВР Пловдив, които са предоставени на способените дисциплинарни наказващи органи “. Отделно от това „ с оглед наличните данни за осъществено закононарушение от общ темперамент, материалите са изпратени на Софийска районна прокуратура “.

-България (АЕЖ-България) и Антикорупционният фонд упорстват прокуратурата да вземе неотложно отношение по отношение на констатациите от повторната инспекция на Министерство на вътрешните работи по отношение на противозаконния арест и побой над сътрудника Димитър Кенаров.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР