Днес ще се проведе протест срещу високите цени на горивата.

...
Днес ще се проведе протест срещу високите цени на горивата.
Коментари Харесай

Протест срещу високите цени на горивата днес пред БНБ

Днес ще се организира митинг против високите цени на горивата. Недоволни жители ще се съберат пред постройката на Българската национална банка, а недоволството е проведено от народен сидникат " Защита ".

Ето какво написа синдикатът: " Петролната мафия скъсва кожите на българите със спекулативни цени – държавното управление нехае! Печат Е-мейл В последните месеци сме очевидци на следващото спекулативно нарастване на цените на горивата.

Информирахме министъра на стопанската система за казуса, само че не последва никаква реакция. А ситуацията става към този момент нетърпимо, за така и така бедния българин, изключително след последното нарастване на цените на ток, парно, газ, артикули и услуги от първа нужда.

Изпратихме следващото си писмо до Министър-председателя, Министъра на стопанската система и Председателя на водещата в 46-то Народно заседание Парламентарна група " ИТН ".

Настояваме да бъдат подхванати незабавни дейности, от страна на държавното управление, за прекъсване на спекулата и ограбването на българските жители. Ако държавното управление продължава да нехае и не се подхващат дейности за прекъсване на спекулата, не ни остава нищо друго, с изключение на както преди три години да стартираме осъществяване на митинги в столицата и страната ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР