Днес ще се потвърди замразяването на цените, заяви премиерът Кирил

...
Днес ще се потвърди замразяването на цените, заяви премиерът Кирил
Коментари Харесай

Кирил Петков: Днес ще се потвърди замразяването на цените

Днес ще се удостовери замразяването на цените, съобщи министър председателят Кирил Петков при започване на днешното съвещание на Министерския съвет.

" Важен знак е, че преди да има сериозен разбор в енергийната система и " Топлофикация ", не може да даваме спомагателните разноски на системата към крайните консуматори. Това ще стане единствено след реализиране на цялостен разбор и откакто сме видели, че е направено всичко допустимо за понижаване на разноските и тогава да отиваме към увеличение на цените ", съобщи Петков.

По отношение на потърпевшите от наводненията области той съобщи: " Имахме разговор с регионалните шефове на засегнатите общини. Очаквам цялостен отчет през днешния ден от тях за вредите от наводненията. С цялостен подробност от единични цени, количества. Първо, ще помогнем на популацията бързо да има достъп до обитаемоте места, вода и ток, и второ, желаеме да сме сигурни, че разходваните средства ще бъдат тествани като разходна част. В предишното е имало процедура при изключително състояние да се дават първо пари без деликатно проучване на разноските, това ще бъде прекъснато ".
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР