Днес ще се изиграят реваншите от 1/2-финалите в Лигата на

...
Днес ще се изиграят реваншите от 1/2-финалите в Лигата на
Коментари Харесай

Предстоят интригуващи реванши в Лигата на конференциите

Днес ще се изиграят реваншите от 1/2-финалите в Лигата на конференциите. В първите дуели се получиха резултати, които оставиха сериозна конспирация и към момента никой от четирите останали тима не може да се усеща като участник на финала. Това пък е причина довечера да забележим още по-вълнуващи борби.

Един от най-любопитните конфликти в шампионата е този сред Рома и Лестър. Двата отбора са определяни като огромните любимци за продобиване на трофея и това може да се назова край преди финала. В първия дуел на " Кинг Пауър Стейдиъм " противниците не разочароваха и си спретнаха бойко реми - 1:1. Това значи, че през днешния ден на " Олимпико " борбата на процедура стартира от начало, защото и правилото за голове на непознат терен не важи и " Вълците " действително нямат никакво преимущество. Тази вечер би трябвало да бъде избран победител по един или различен метод.

Това ще бъде конфликт и на аварийните скамейки сред двамата треньори Жозе Моуриньо и Брендан Роджърс. Специалния може да е благополучен, че ще разполага на процедура с най-благоприятен състав за този мач. Дори и играчите, които до неотдавна лекуваха травми, като Леонардо Спинацола и Брайън Кристанте, към този момент са изцяло здрави и ще могат да вземат присъединяване в мача. Наставникът даде отмора на Тами Ейбрахам, Крис Смолинг, Лоренцо Пелегрини и Никола Залевски през уикенда, само че в този момент те се чака да се завърнат в стартовата единайсеторка.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР