Днес ще се изиграят последните мачове от сезон 2022/23 от

...
Днес ще се изиграят последните мачове от сезон 2022/23 от
Коментари Харесай

Как ще се разпределят местата в Лига Европа и кой тим ще запази мястото си в Серия А?

Днес ще се изиграят последните мачове от сезон 2022/23 от Серия А. Шампионът Наполи ще изиграе първия дуел за деня от 19:30 българско време, когато ще се изправи против Сампдория. Освен тях места в Шампионската лига следващата година към този момент си осигуриха Лацио, Интер и Милан, които също ще изиграят своите дуели от последния кръг за сезона от 22:00. 

Голямата конспирация в днешния ден ще носят конфликтите на Рома, Аталанта и Ювентус. Първите два тима заемат надлежно пето о шесто място, само че “старата госпожа ” е единствено точка по-назад и тритре отбора ще си оспорват местата даващи право на присъединяване в Лига Европа през идната акция. Останалият на седмото място трите отбора ще би трябвало да се задоволи с място в Лигата на конференциите през идната година.

Двубоят на Рома носи още един спомагателен заряд, защото те ще се изправят против Специя на Петко Христов, които са с равни точки с Верона и единствено головата разлика към момента ги държи на 17-ото място над чертата на рисковата зона. Отборът от града на Ромео и Жулието пък ще има сложна задача да гостува на Милан, само че продължава да храни очаквания, че при загуба на Специя и добър резултат на “Сан Сиро ” ще успее да се избави.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР