Днес ще се изиграят последните четири срещи от груповата фаза

...
Днес ще се изиграят последните четири срещи от груповата фаза
Коментари Харесай

Последни двубои от груповата фаза на Мондиал 2018

Днес ще се изиграят последните четири срещи от груповата фаза на Световното състезание по футбол. От на следващия ден шампионатът навлиза в решителната фаза на директните елиминации.

По стратегия от 17 часа ще се изиграят дуелите от последната група – H, където водачът Япония посреща новобранеца Полша. Преднината на японците е много нежна и те ще би трябвало много да се потрудят, с цел да продължат напред. Поляците сигурно напущат шампионата, само че може да го създадат с чест и да покажат някои от положителните си изяви в квалификациите.

В другата среща интригата е огромна, защото и двата тима имат късмет да шпродължат. Сенегал се нуждае от точка против Коломбия, до момента в който южноамериканският тим – от наложителна победа. И двата тима демонстрираха доста мощна игра в предходните срещи, което предвещава зрелищен мач.

В късната стратегия, от 21 часа, гвоздеят е конфликтът сред Белгия и Англия. Двата отбора влизат в срещата с безусловно равни индикатори и изравнени сили. Друг е въпросът, че може и да няма огромна конспирация, защото и англичаните, и белгийците си осигуриха присъединяване в осминафиналите.

В другата среща Панама и Тунис ще се опитат да измъкнат нещо от шампионата, с цел да оправдаят присъединяване си.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР