Днес ще се играят два мача от първия кръг на

...
Днес ще се играят два мача от първия кръг на
Коментари Харесай

Сблъсъкът Жозе Моуриньо - Карло Анчелоти обещава много

Днес ще се играят два мача от първия кръг на британската Висша лига. След огромните страсти през вчерашния ден в мача Ливърпул - Лийдс 4:3, почитателите ще могат да се насладят на дуела на титаните в треньорската специалност Жозе Моуриньо и Карло Анчелоти.

Преди това от 16:00 часа новакът Уест Бромич ще одобри амбициозния отбор на Лестър. Славен Билич направи сериозна селекция за новия сезон. От друга страна Брендън Роджърс желае да надгради над сполучливата предходна кампаия, когато в края доближи до " разочароващото " пето място.

От 18:30 часа на супермодерния стадион на Тотнъм домакините ще одобряват Евертън. Когато един против различен са Моуриньо и Анчелоти можем да чакаме извънредно тактическо надиграване. Срещата е доста забавна и за българските почитатели, тъй като " шпорите " ще гостуват идния четвъртък на носителя на Купата на България Локомотив (Пловдив).

Любителите на британския футбол може да стартират следобеда с дуела от Лига 1 сред някогашните членове на елита Ипсуич Таун и Уигън Атлетик. Началото на този конфликт е 14:00 часа и може да бъде гледан по " Нова спорт ".
 Телевизионна спортна стратегия за неделя, 13 септември
Телевизионна спортна стратегия за неделя, 13 септември

Днес има ужасно доста забавни спортни събития
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР