Днес ще продължи да духа североизточен вятър, предимно слаб, в

...
Днес ще продължи да духа североизточен вятър, предимно слаб, в
Коментари Харесай

Днес ще е хладно и дъждовно

Днес ще продължи да духа североизточен вятър, най-вече слаб, в Източна България – сдържан. Дневните температури ще се намалят доста и оптималните ще са най-вече сред 20 и 25 градуса, в София към 20 градуса. Облачността ще е забележителна. Ще има превалявания, в следобедните часове тук-там в Южна България, съпроводени с гръмотевици.

В 6 области е разгласен жълт сигнален код за обилни количества дъжд. Това са областите Пазарджик, Пловдив, Стара Загора, Смолян, Кърджали и Хасково.

През нощта облачността ще се раздира и понижава, само че тук-там в Южна България към момента ще превалява. Вятърът в множеството региони краткотрайно ще стихне.

Утре ще бъде най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността, съвсем без превалявания. Ще духа слаб североизточен вятър. Ще се затопли, оптималните температури ще са сред 23 и 28 градуса.

През идващите три дни още веднъж ще бъде слънчево. Сутрин ще е хладно, само че дневните температури ще се покачват и през почивните дни ще са сред 30 и 35 градуса. През нощта против понеделник на обособени места, основно в западната половина от страната, ще превали, допустимо е да прегърми.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР