Днес ще преобладава слънчево време с по-значителни временни увеличения на

...
Днес ще преобладава слънчево време с по-значителни временни увеличения на
Коментари Харесай

Все по-горещо в близките дни

Днес ще доминира слънчево време с по-значителни краткотрайни нараствания на облачността над планинските региони. На обособени места ще превали временен дъжд, съпроводен с гръмотевици. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максималните температури - сред 30° и 37°.

По Черноморието ще е най-вече слънчево. Ще духа слаб до сдържан вятър от юг-югоизток. Максималните температури ще са 25°-29°. Температурата на морската вода е 23°-26°. Вълнението на морето ще е към 3 бала.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще има краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места ще превали временен дъжд. Ще духа сдържан, по високите и открити елементи - мощен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 24°, на 2000 метра – към 15°.

През нощта ще бъде най-вече ясно, на следващия ден - най-вече слънчево. Временни нараствания на облачността ще има над Североизточна България и планинските региони и там на обособени места ще превали кратковременно. Ще духа слаб до сдържан северозападен вятър. Максимални температури - сред 30° и 35°, в крайните югозападните региони - до 38°.

В началото на идната седмица времето ще бъде най-вече слънчево, а вятърът – слаб, от изток. Около и след обяд ще се развива купеста облачност. Не са изключени изолирани краткотрайни превалявания. Температурите ще се покачат с 3-4 градуса. В сряда, по-късно денем, от северозапад ще стартира да прониква по-хладен въздух. Ще има по-значителни нараствания на облачността и по здрач тук-там ще превали. През нощта против четвъртък и в четвъртък ще се развива купесто-дъждовна облачност и на доста места в страната ще превали и пригърми. Възможни са и градушки. Температурите ще се намалят.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР