Днес ще преобладава слънчево време, с максимални температури между 25°

...
Днес ще преобладава слънчево време, с максимални температури между 25°
Коментари Харесай

По-хладно време и днес, със силен вятър в Североизточна България

Днес ще доминира слънчево време, с оптимални температури сред 25° и 30°, в София - към 25°. Ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че ще се задържи съвсем без превалявания. Ще духа до сдържан, в североизточните региони краткотрайно мощен северен вятър. Отново има оповестено предизвестие от първа степен – Код жълто за мощни пориви в няколко области в страната, като скоростта им може да доближи до над 80 км/ч.

По Черноморието ще е най-вече слънчево с краткотрайни нараствания на облачността. Валежи не се чакат. Ще духа сдържан до мощен северен вятър. Ще бъде по-хладно с оптимални температури сред 26° и 29°. Температурата на морската вода е 26-27°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 2-3 бала.

В планините облачността ще е променлива. Само на обособени места едва ще превали. Ще духа сдържан северен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 20°, на 2000 метра - към 12°.

Времето в петък и събота ще бъде най-вече слънчево, с валежи основно в планините в Югозападна България. Максималните температури в множеството региони ще са сред 26° и 31°. Предимно слънчево ще бъде и в неделя, и при започване на идната седмица, а температурите ще продължат да се покачват.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР