Днес ще преобладава слънчево време. Около обяд от запад облачността,

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около обяд от запад облачността,
Коментари Харесай

Изпращаме януари със слънчево време

Днес ще доминира слънчево време. Около обяд от запад облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Северозападният вятър ще отслабне, по здрач ще се ориентира от югозапад, ще е до сдържан. Максималните температури ще са сред 4 и 9 градуса, в София: 4 градуса.
Над Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд облачността, междинна и висока, ще стартира да се усилва. Ще продължи да духа до сдържан, по северното крайбрежие преди обяд краткотрайно мощен запад-северозападен вятър, вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са 8-9 градуса. Температура на морската вода е 5-6 градуса. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.
Над планините ще доминира слънчево време, към обяд облачността ще стартира да се усилва. Ще духа сдържан северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 1 градус, на 2000 метра - към минус 6 градуса.
Във вторник и сряда през южните региони от Балканския полуостров ще премине средиземноморски циклон. През нощта против вторник вятърът ще стане от юг-югозапад, в източните региони и ще се усили до сдържан. Във вторник ще бъде облачно. Още преди обяд вятърът ще стартира да се ориентира от северозапад, ще стартират превалявания, в Западна и Централна България ще са от сняг, ще се образува и нова снежна завивка. Значителни по количество ще са в Рило-Родопската област. В Източна България през по-голямата част от деня ще превалява дъжд, по здрач и там вятърът ще стане от северозапад, ще става студено и дъждът ще премине в сняг.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР