Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над

...
Днес ще преобладава слънчево време. Около и след обяд над
Коментари Харесай

Слънце за Гергьовден

Днес ще доминира слънчево време . Около и след обяд над източните региони и масивите в Югозападна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там там ще има превали и прегърми. Ще духа слаб до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 23° и 28°.

Това предвиждат от Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще доминира слънчево време. Около и след обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и тук-там, основно в масивите от Югозападна България, ще има краткотрайни превалявания, в обособени региони с гръмотевици. Ще духа до сдържан, в Стара планина мощен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 7°.

По Черноморието ще доминира слънчево време, след обяд с краткотрайни нараствания на облачността и на обособени места, основно в северните региони , ще превали временен дъжд. Ще духа до сдържан вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 25°. Температурата на морската вода е 13°-16°. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР