Днес ще преобладава слънчево и време. Ще духа умерен, в

...
Днес ще преобладава слънчево и време. Ще духа умерен, в
Коментари Харесай

Силен вятър и 14 градуса за Благовещение


Днес ще доминира слънчево и време. Ще духа сдържан, в Дунавската низина и западната част на Горнотракийската равнина – мощен северозападен вятър. С него ще нахлуе порция леден въздух.

Жълт код е разгласен за 17 области в Северна и Централна България поради мощния вятър. Очаква се поривите да са 18-20 метра в секунда. Минималните температури ще са сред 2 и 7 градуса, в обособени котловини в Южна България – към нулата. Максималните пък ще са сред 9 и 14 градуса, в София – към 9 градуса.

Над планините облачността ще е променлива, без превалявания. Ще духа мощен северозападен вятър. Дневните ще се намалят и оптималната на височина 1200 метра ще е към 6 градуса, на 2000 метра - към минус един.

По Черноморието облачността ще е променлива, по-значителна в следобедните часове. Преди обяд ще духа сдържан, краткотрайно мощен северозападен вятър. След обяд ще отслабва, а вечерта ще стихне.

Максималните по Черноморието ще са 10-13 градуса, а температурата на морската вода е към 10 градуса. Вълнението на морето ще е 2 бала, преди обяд по северното крайбрежие краткотрайно до 3 бала.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР