Днес ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. На

...
Днес ще преобладава облачно, в равнините и мъгливо време. На
Коментари Харесай

Днес облачно с максимални температури между 7° и 12°

Днес ще доминира облачно, в равнините и мъгливо време. На места, основно в Дунавската низина, мъглата ще е трайна. В обособени региони ще преръмява. По-значителни краткотрайни разкъсвания на облачността, ще има след обяд над планинските региони. Главно в Източна България ще духа слаб югозападен вятър. Преобладаващите оптимални температури ще бъдат сред 7° и 12°, в София - към 10°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

В планините ще бъде най-вече облачно, в утринните часове - мъгливо и на обособени места ще превали слаб сняг. След обяд ще има краткотрайни разкъсвания на облачността. Ще духа сдържан вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 6°, на 2000 метра - към 0°.

Над Черноморието ще има раздрана облачност. Ще духа слаб югозападен вятър. Максималните температури ще бъдат сред 10° и 13°, колкото е температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде към 2 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 8 мин. Луната в София залязва в 7 ч. 01 мин. и изгрява в 16 ч. и 12 мин. Фаза на луната: един ден преди пълнолуние.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР