Днес ще остане облачно и с валежи от дъжд, в

...
Днес ще остане облачно и с валежи от дъжд, в
Коментари Харесай

Днес облчано с валежи. Максималните температури ще са от 1°-3°

Днес ще остане облачно и с превалявания от дъжд, в планинските региони - най-вече от сняг. Вятърът ще се ориентира от север-северозапад и ще е слаб до сдържан, с него ще прониква леден въздух. В Северна България и високите западни полета дъждът ще минава в сняг. Максималните температури ще са от 1°-3° в Северна България до 7°-9° на изток, в София - към 4°.

Това е прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще е облачно с превалявания от сняг. В масивите от Западна България ще се образува нова снежна завивка. Ще духа сдържан вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 0°, на 2000 метра - към минус 3°, само че с нахлуването на леден въздух денем температурите бързо ще се намалят.

Над Черноморието ще е облачно и дъждовно. Ще духа сдържан североизточен вятър, който до края на деня ще се ориентира от север-северозапад. Максималните температури ще са 8°-10°, близки до температурата на морската вода. Вълнението на морето ще бъде 2-3 бала.

Слънцето в София изгрява в 7 ч. и 43 мин. и залязва в 16 ч. и 52 мин. Продължителността на деня е 9 ч. и 8 мин. Луната в София изгрява в 1 ч. и 41 мин. и залязва в 13 ч. и 50 мин. Фаза на луната: два дни след последна четвърт.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР