Днес ще имате доста срещи. Аз съм убеден, понеже познавам

...
Днес ще имате доста срещи. Аз съм убеден, понеже познавам
Коментари Харесай

Борисов към Заев: Ако не намерим решение, поколения българи и македонци ще се мразят

„ Днес ще имате много срещи. Аз съм уверен, тъй като познавам хората, с които ще се срещате, изключително Радев, че ще ви кажат, че без парламент нищо не може да се направи. Ще трансферира още веднъж, както преди време с " Грипен " -ите, към Народното събрание “. Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща с македонския министър председател Зоран Заев, която бе предавана онлайн във Фейсбук на страницата на някогашния министър-председател.

„ Сегашното служебно държавно управление има всички права. Може да договаря с вас, може да направи нов контракт - каквото желае. Но те ще избягат от отговорност. В същото време лъжат евроатлантическите сътрудници, че са за Северна Македония да влезе в Европейски Съюз “, добави Борисов.

По думите му  служебното държавно управление ще трансферира цялата отговорност на идващия парламент. „ Те ще дезертират. Нищо няма да излезе от днешната ви среща “, сподели още той.

„ Считам, че в случай че не намерим решение като две страни, две народи, два народа, генерации българи и македонци ще се ненавиждат. Ще създадем по този начин, че няма да ни трябват инфраструктурни планове, тъй като никой няма да може да премине по тях. А те са толкоз значими ”, счита водачът на ГЕРБ.

По-късно Заев ще се срещне с министър-председателя Стефан Янев и президента Румен Радев.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР