Днес ще има разкъсана облачност намаляваща до предимно слънчево. След

...
Днес ще има разкъсана облачност намаляваща до предимно слънчево. След
Коментари Харесай

Днес ще има разкъсана облачност

Днес ще има раздрана облачност намаляваща до най-вече слънчево. След обяд, основно над източните и планинските региони, още веднъж ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места там ще превали и прегърми. Ще духа до сдържан, в Дунавската низина и Горнотракийската равнина краткотрайно мощен западен вятър. Максималните температури ще са най-вече сред 22° и 27°.

Преди обяд в планините ще доминира слънчево време. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на доста места ще превали и прегърми. Ще е прохладно, с сдържан, по високите и открити елементи - мощен вятър от запад-северозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 15°, на 2000 метра - към 10°.

По Черноморието облачността ще е раздрана намаляваща до най-вече слънчево. След обяд ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и ще има превалявания, съпроводени с гръмотевици. Ще духа до сдържан западен вятър, който след обяд краткотрайно ще се ориентира от югозапад. Максималните температури ще са сред 20° и 23°. Температурата на морската вода е 17°-20°. Вълнението на морето ще е 1-2 бала.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР