Днес ще има по-значителни временни увеличения на облачността, главно в

...
Днес ще има по-значителни временни увеличения на облачността, главно в
Коментари Харесай

Времето във вторник: Ще има значителни увеличения на облачността

Днес ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, основно в западната половина от страната с краткотрайни превалявания. Ще продължи да духа североизточен вятър, в западната половина слаб, в източната - най-вече сдържан. 
Максималните температури ще най-вече сред 26° и 31°, в София - към 26°.
През нощта против сряда преваляванията ще се реалокират на изток.
По Черноморието облачността ще е променлива, съвсем без превалявания. Ще духа сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 27° и 30°. Температурата на морската вода е 23°-24°. Вълнението на морето ще се усили и ще е 3-4 бала.
В планините ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и краткотрайни превалявания. Ще духа сдържан вятър от изток-североизток, по-най-високите елементи – от юг. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра - към 15°.
В сряда по-значителни нараствания на облачността и тук-там слаби превалявания от дъжд ще има в Северна и Източна България. В западната половина от страната вятърът ще остане слаб, в източната - сдържан, краткотрайно мощен от североизток. 
В четвъртък ще бъде най-вече слънчево, вятърът ще отслабне. Температурите ще се покачат едва и оптималните ще са сред 29° и 34°. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР