Днес ще има и по-значителни временни увеличения на облачността, но

...
Днес ще има и по-значителни временни увеличения на облачността, но
Коментари Харесай

Леко захлаждане, внимавайте с мъглите!

Днес ще има и по-значителни краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места в Западна България за малко ще превали и прегърми, осведоми Националният институт по метеорология и хидрология.

Сутринта в обособени региони в Източна България ще се образува краткотрайна мъгла. Ще духа слаб до сдържан югозападен вятър, който до вечерта ще се ориентира от запад-северозапад и малко ще се усили.

Дневните температури едва ще се намалят и ще са най-вече сред 28° и 33°, за София – към 27°.

По Черноморието ще доминира слънчево време. Сутринта тук-там за малко ще се образува мъгла. Преди обяд ще духа слаб до сдържан югоизточен вятър, който по-късно денем ще се ориентира от запад. Максималните температури ще са 29–32°. Температурата на морската вода е 22–24°, на север от н. Калиакра – към 20°. Вълнението на морето ще е 1–2 бала.

Преди обяд в масивите от Западна България ще има по-значителни краткотрайни нараствания на облачността и тук-там за малко ще превали. След обяд облачността ще се раздира и ще доминира слънчево време. Ще духа мощен, по най-високите елементи краткотрайно и плевел югозападен вятър, който след обяд ще се ориентира от запад и малко ще отслабне. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 22°, на 2000 метра – към 14°.

Атмосферното налягане ще се увеличи, само че ще остане по-ниско от междинното за месец септември.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР